Onze partners op de nieuwe verpakkingen van de 1 kg Fijne Suiker

26 februari 2019

Onze suiker komt van lokale suikerbieten, geteeld door lokale landbouwers. Daar zijn we fier op. Om dit lokale aspect van onze suiker én ons jarenlange partnerschap met de planters in de verf te zetten, hebben we besloten onze 1kg Fijne Suiker in een nieuwe verpakking te steken.

Sucre Fin 3 D

3 landbouwers, 3 verhalen

Op de achterkant van de nieuwe verpakkingen kan je het verhaal ontdekken van 3 landbouwers: Aurélie, Gerard en Kobe. Zij vertellen over hun passie voor hun werk en wat de suikerbietenteelt voor hen betekent. Via een QR code word je ook digitaal geleid naar een kort filmpje waarin ze zichzelf voorstellen. De video’s kan je ook op deze pagina bekijken.

Benieuwd naar de verhalen van Aurélie, Gerard en Kobe? Je vindt onze 1kg Fijne Suiker in alle Belgische winkels terug.

Over ‘The Best Is Close’

Met #TheBestIsClose wil de Tiense Suikerraffinaderij de buitenwereld herinneren aan haar belangrijkste troef: dat haar producten worden gemaakt uit een hoogst kwalitatieve grondstof, de suikerbiet, lokaal gekweekt door lokale suikerbiettelers. Zo informeren we het publiek dat we een goede samenwerking met hen heel belangrijk vinden. Ook verwijzen we in het algemeen graag naar alle werknemers en externe partners van het bedrijf dankzij wie we de suikerbiet kunnen verwerken tot suiker op een verantwoorde, duurzame en transparante manier. 

Kortom, we bieden een blik achter de schermen bij de productie van een belangrijk en dagdagelijks product. De geïnteresseerden die graag deze boodschap willen opvolgen, kunnen gebruikmaken van deze hashtag.